livemylifeasida

29.4.2012

Publicerad 2012-04-29 11:55:20 i Allmänt,

Igår hann jag inte blogga eftersom jag på morgonen for till simhallen och sedan när jag kom hem for vi till kusiner. Idag har jag int jort så myki speciellt ännu iallafall. Har läst lite på en bok, ätit moronmål och tittat på tv. Och snart e det första maj! Jee! De här inlägge blev lite roddit och "jätte intressant" men ha det bra!:)

Ledigt i 4 dagar!:)

Publicerad 2012-04-27 22:30:45 i Allmänt,

Har inte bloggat på några dagar nu men har inte riktit årkat. Hehe;) Idag var vi och simmade från skolan och det var nu int så jätte rolit. Har sett på en film som slutade just och ska snart och sova:) godnatt!

Bilden hör int rikti till texten men var så söt:)
Pikachu;)

Hundarnas Kalevala

Publicerad 2012-04-24 15:23:17 i Allmänt,

Har haft en ganska bra dag i skolan idag:) Först hade vi hissa prov som gick jätte dåligt. Sen andra blocket gick vi till stadsbiblioteket och två sista blocken va 7:orna på teater, Hundarnas Kalevala. Var en helt bra teater. Nu sejjer jag hejdå!

---> Heidi

Publicerad 2012-04-21 16:21:09 i Allmänt,

Ska snart far till Heidi övernatt och Lotta kommer också dit:) Var igår hos Linn med Heidi och vi hade kul:) Idag har jag varit i GW-galleria, köpte ett par byxor. Har också hunnit se några avsnitt av Friends. Men ska snart fara så hejdåå! :)

Mycket text...

Publicerad 2012-04-19 20:50:01 i Allmänt,

Gick till stan idag då andra blocket började, vi fo och åt glass i McDonalds. Har äntligen klippt ut alla delarna till min OnePeace som jag ska göra i skolan så nästa gång blir det att börja sy:) Då jag kom hem for jag och hämtade posten och blev glad då jag så ett paket. Det var 2 DVD som jag hade beställt:) Såg en liten stund på den ena ända tills mina kusiner kom till oss och nu ska jag och sova. Blev ganska myki text nu och tyvärr ingen bild:(

Men ha det bra! :D

Prov

Publicerad 2012-04-17 14:53:33 i Allmänt,

Har kommit just hem och har hunnit äta en glass:) Idag blir det att öva på modda prov! Och idag hade vi geografi prov som int gick sådä jätte bra. Och idag har det då snöat igen, det börjar kännas som att sommaren aldrig sku komma:(
Ha det bra!:)

Nya kläder + 2 DVD

Publicerad 2012-04-14 18:10:22 i Allmänt,

Har varit till GW Galleria idag ock köpt ett par shorts och en tröjja
Har också beställt 2 säsonger av Friends så väntar också på att dom ska komma i posten. Och äntligen har jag alla 10 säsonger:)

13.04.2012

Publicerad 2012-04-13 20:22:20 i Allmänt,

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik och e på datorn. Har hunnit äta Ben & Jerry's:) Gott! Idag var jag på morgonen på röntgen så missade första blocket i skolan. Sen var det jumppa och vi hade stadsorientering. Jag var par med Linn och vi had lite problem i början;) hehe. Men vi hann no fara till alla punkter eller vad det heter. Men ska sejja hejdå nu.

Hunger games

Publicerad 2012-04-11 19:49:25 i Allmänt,

Kom just hem efter att ha varit på bio med Lotta o Heidi. Vi va och så på Hunger games! Den va jätte bra!:) Alla som inte ännu har sitt den ska värkligen fara och si den:)

Mitt påsklov

Publicerad 2012-04-10 15:10:22 i Allmänt,

Hej, jag har inte bloggat på länge eftersom jag inte har hunnit. Mitt påsklov har varit bra. På fredaa va jag hemma, på lördaa for vi till Tammerfors på dop, namnet blev Lumi Helmi Linnea. Sen hade vi tänkt fara till Esbo till kusinerna men de blev sjuka så vi for istället till Ikaalisten kylpylä och var där en natt och sen på söndag körde vi hem till Vasa. Och idaa har det varit första skoldagen efter påsklovet, och nog skulle man ju hellre ha varit hemma än i skolan. Och nu ska ja sluta fö annars så blir det så långt. Hoppas det inte blev för mycket;)

Tog med dator kameran

Påsklov!

Publicerad 2012-04-05 12:36:14 i Allmänt,

Äntligen är det påsklov:) Idaa va vi då och gå från skolan, 7 km. Och det snöa ganska myki i början så ja frös jätte myki om tårna. Och sen fick vi äta korv o mämma o nå annat också. Nu har ja suttit ända sen ja kom hem på datorn;) På lördag blir det att köra till Tammerfors på dop, och sedan fortsätta till Esbo till kusiner.
Ha ett bra påsklov!:D

Maskerad dag

Publicerad 2012-04-04 14:53:55 i Allmänt,

Idaa har det varit en helt vanlig skoldag, förutom att de va maskerad dag. Jag var inte utklädd men många hade klätt sej jätte fint:) Idaa när ja kom hem började jag plötsigt må jätte dåligt, men nu började kanske bli lite bättre. Hoppas jag bara inte blir sjuk till påsklovet! Imoron är det promenaddag... kuul!

innebandy

Publicerad 2012-04-03 15:06:55 i Allmänt,

Idaa har vi haft i skolan innebandy turnering. Vår klass vann sjuorna men förlora mot åttorna och niorna. Men de va riktit rolit att vara där, och så missa man ju timmarna;) Ja kuna int bara springa så jätte hårt fö ja had så sjukt i ryggen. Idaa ska ja bara vara hemma fö känner mej lite dålig.
Simbassängen i Thailand:)
Bilden har no inget att göra me texten men ja så just igenom bilderna från Thailand så de blev nu en bild från Thailand.

Om

Min profilbild

Ida

Jag är en flicka från Vasa på 13 vårar. På fritiden spelar ja gärna fotboll, lyssnar på musik, lagar mat, bakar och är med kompisar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela