livemylifeasida

Torsdag 21.06.2012

Publicerad 2012-06-21 10:12:29 i Allmänt,

Hej vaknade ganska jusst och har hunnit se på TV ätit morgonmål och varit på datorn en stund. Ska snart börja se på en film men vet int ännu vilken. Har inte skrivit på länge och har ärligt talat inte orkat med det, tänkte ett tag också ta bort bloggen men ja bestämde ändå mej för att inte göra det. Men kommer inte att skriva så mycket i bloggen så att alla vet det men ska försöka alltid då jag är på datorn:)
Har varit nästan varje dag med kompisar nu på sommarlovet och det har ju no varit kul. Har ännu några resor på kommande ännu på sommarlovet t.ex. En till Stockholm, Köpenhamn och till Umeå på Umeå cuppen:)
Hoppas ni har haft ett bra sommarlov hittills. Ha det bra!

Varit och fotat med Lotta och Heidi

Publicerad 2012-06-15 14:14:02 i Allmänt,

Som det står i rubriken så har jag varit och fotat med Lotta och Heidi. De va ett jättefint ställe:) Här kommer några bilder:)





Bjöd på en bild på mej tillsisst!
Bilderna är tagna med Heidis kamera:)

Heidi här hej!

Publicerad 2012-06-14 22:08:52 i Allmänt,

Heej! de e jag heidi som gäst bloggar åt ida!
Ida o linn e här övernatt o dom håller på med ett spel på linns telefon!
så ja bloggar lite;)

Ida och linn är jätte snälla,roliga,fina,litsamma,helt enkelt bäst:)
så här får ni telefon bilder på ida och linn!






































ja här va lite bilder! men mest av ida för jag hade int nästan nå bilder på linn på telefonen!
Och de e lite dåli kvalite för att de e min telefon kamera:)

ja bjuder ännu tvä bilder på mej som jag int har några kommentarer till!



ha de bra! Puss<3 // heidi

Väntar på Heidi

Publicerad 2012-06-05 12:29:01 i Allmänt,

Ikväll är det match mot KaNu och hoppas att vi vinner:) Nu just tittar jag på ishockey VM från förra året på datorn. Har varit så dåligt väder att jag int har varit ute alls idag. Men nu väntar jag på att Heidi ska komma hit och sen på kvällen efter matchen ska jag o Heidi till Linn övernatt:)

Sol, tack!

Publicerad 2012-06-03 21:02:14 i Allmänt,

Idag har det också regnat som igår men solen har också varit framme:) Har varit hos Lotta med Heidi. Vi for först till butiken och köpt de vi behövd för att laga tortilla och sen for vi ti Lotta o lagade det och åt:) Spelade också ett spel;) Hade en riktit rolig kväll med dem. Annars har det varit en dag jag spenderat hemma.
Ha det bra:D
PS: Ska laga en sommardesign snart om jag bara hinner:)

SOMMARLOV!!!

Publicerad 2012-06-02 21:51:42 i Allmänt,

Äntligen sommarlov!:) Har haft skolavslutning idag och 7:an är avklarad. Betyget var jag ganska nöjd med, fick också ett stipendium. Jag var och åt med familjen i en indisk restaurang efter skolavslutningen och då jag kom hem började jag städa eftersom det skulle komma nå gäster till oss.
Är så jätte glad av att det är sommarlov nu och hoppas att sommaren 2012 kommer vara den bästa sommaren hittills! Jag hoppas bara att det skulle vara bättre väder för det känns inte riktit som att det skulle vara sommar nu:( Men det blir väll bättre:)
Ha det bra:D

Om

Min profilbild

Ida

Jag är en flicka från Vasa på 13 vårar. På fritiden spelar ja gärna fotboll, lyssnar på musik, lagar mat, bakar och är med kompisar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela