livemylifeasida

Je suis heureux

Publicerad 2013-07-17 17:56:07 i Allmänt,

Hej:) Idag har jag varit i stan och köpt nya fotisskor. Nu ska jag sen snart fara på en liten länk och sen sku jag måsta städa lite rummet, börjar si ganska roddigt ut...   
 
 
 

REGN, REGN

Publicerad 2013-07-16 21:19:34 i Allmänt,

Idag har jag inte gjort så myki speciellt. Vaknade ganska sent å sedan har jag varit på datorn, lyssna på musik, kört lite med mopon och varit på lenkki. Tänkte att jag sku fa då jag inte har gjort nå på typ en månad!
Det har ju också regnat ganska myki idag och blåst:( Inget sommarväder precis. 
 
 
 
 
 
 
 

Don't Worry Be Happy

Publicerad 2013-07-15 18:07:52 i Allmänt,

Igår va vi på villan hela dagen. Mamma, pappa, fammo och faffa for och plockade blåbär medan jag satt inne och myste med en tdning i handen och choklad:) Senare så spelade jag lite golf och så åt jag mycket, som vanligt på villan. 
Idag har jag varit i GW-gallerian med mamma och pappa. Efter det for vi och hämtade Alex och sedan for vi till Amarillo och äta. Nu ska jag se på det nya avsnittet av Keeping Up with the Kardashians. Idag har det varit en bra dag!
 
På villan
 
 
 Smutsig spegel hehe
 
 

California 2013

Publicerad 2013-07-13 22:12:39 i Allmänt,

Tänkte visa några bilder från min resa. Här är några korta förklarningar till bilderna. Har även fått uppleva Thanksgiving, fasst det inte igentligen var thanksgiving. Har ingen bild på det:( Har fått uppleva nya saker och träffat nya människor och jag kommer att minnas denhär resan hela mitt liv. Min hostfamily var också jätte snäll och saknar även dem och deras söta hund:) 
 
Skolan (För dom som är intresserade så Zac Efron gick i denhär skolan!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pismo Beach
 
 
Mitt rum
 
 
Bio
 
 
En molnig dag på Avila Beach
 
 
Vattenpark
 
 
Stan
 
 
En vägg full med tuggummi
 
 
Akvarium
 
 
Santa Barbara
 
 
Några från min klass och en annan 
 
 
Graduation
 
 
4th of July parad
 
 
En sandslotts tävling
 
 
Hollywood
 
 
Beverly Hills
 
 
For och red på stranden
 
 
De va allt:) Vissa bilder kan vara ganska tråkiga. Men det var iallafall super rolit och längtar tillbaka:D
 

Home Sweet Home

Publicerad 2013-07-11 15:36:38 i Allmänt,

Nu är jag tillbaka efter 3 veckor i Kalifornien:) Har varit helt otroligt roligt. Jag har träffat massor med nya människor och varit i värmen. Så skönt! Har lite jetlag så har varit uppe på nätterna o sen på dagarna är jag jätte trött... roligt:D Jag kommer att laga upp bilder men troligtvis inte idag men kanske imorgon:) För idag kommer Heidi och Linn hit övernatt så då ska jag vara med dom:D Idag har jag packat upp och städat rummet och int så myki annat. Men ha det skönt o så ska jag försöka laga upp lite bilder imoron:)
 
Tänker bara laga en tråkig bild till er nu... Men imoron sen lite intressantare bilder:)
 

Om

Min profilbild

Ida

Jag är en flicka från Vasa på 13 vårar. På fritiden spelar ja gärna fotboll, lyssnar på musik, lagar mat, bakar och är med kompisar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela